Voor wie?

Loop je tegen hindernissen aan en weet je niet goed welke richting je op moet? Wil je een betere balans tussen werk en privé? Wil je betere samenwerking in je team? Ik help je graag je route te bepalen. “Het leven is een reis waarin je groeit en jezelf ontwikkelt: er is een startpunt en er is een punt in de toekomst waarop je de best mogelijke persoon bent die je kunt worden. Waar ben je op deze reis?”

Loopbaanvragen

Je wilt een andere richting op in je werk, een opleiding volgen of voor jezelf beginnen. Je denkt wel eens “oh, dat wil ik ook” als je leest over mensen die voor zichzelf beginnen of het roer helemaal omgooien. Het komt er alleen niet van of je twijfelt aan jezelf. Je hebt wel een sluimerend idee, maar weet niet waar te beginnen. Er is zoveel keuze en de mogelijkheden lijken onbeperkt. Dan blijft het bij een idee en je gaat weer verder met de dagelijkse dingen. Tot het moment dat je ineens denkt “nu moet het gebeuren”. Vaak naar aanleiding van bijvoorbeeld een ontslag, een verhuizing of om wat voor reden dan ook.

Persoonlijke ontwikkeling

Er zijn van die momenten dat je je realiseert dat je het anders wilt. Dat het anders moet kùnnen. Beter, prettiger. Of soms zelfs dat het anders mòet. Je wilt iets veranderen of aanpakken, maar je weet niet precies hoe? Wil je bijvoorbeeld:

  • eindelijk eens die knoop doorhakken?
  • een betere balans tussen werk en privé?
  • meer voldoening in je werk?
  • die stress eindelijk eens de baas worden?
  • een betere verhouding tussen jou en je leidinggevende of iemand anders?
  • leren vertrouwen op je intuïtie?
  • je gewoon beter in je vel voelen?
  • of…?

Kortom: je wilt inzicht krijgen in je gedrag en verbinding maken met het effect en de oorsprong daarvan.

Soms is het prettig of gewenst om dat niet alleen te hoeven doen. Ik kijk graag met je mee en help je bij het realiseren van je wensen, zodat je inzicht krijgt in jezelf en je bewust wordt van waarom je iets doet of wilt. Hierna kun je weer met nieuwe energie op pad!

Teams

Wil je beter samenwerken en inzicht krijgen in hoe je dit kunt bereiken dan ga ik daar graag samen met jullie naar op zoek. Door te ontdekken hoe de afzonderlijke teamleden communiceren ontstaat inzicht en begrip voor elkaar en dit is de basis voor goede samenwerking!

Team Coaching ondersteunt teams in hun ontwikkelingsproces. Maar ook op momenten van interne of externe crisis, van conflicten (wel of niet uitgesproken) of ontevredenheid, spanning. Dit zijn vaak lastige fasen die ieder liever vermijd, maar die met behulp van teamcoaching weer de overgang naar de volgende fase van een team met plezier, kunnen inluiden.

Het werken met de methodiek van ‘Paard als Spiegel’ geeft het team inzichten op het getoonde gedrag en handelen. Met inzicht in de verschillende persoonlijke leerstijlen en volgens ervarend leren, gaat het team aan de slag met de teamvisie (wat is onze missie als team) en persoonlijke visie (wat maakt dat ik in dit team prettig kan weren en aan mijn ontwikkeling kan werken). Hoe zorgen wij met elkaar voor een goed product. Welke ondersteunende condities vanuit de organisatie en het management zijn hiertoe nodig. Welke belemmeringen komen wij tegen: individueel, in het team of in de organisatie. We werken aan de communicatie met als doelstelling het versterken van de onderlinge relaties, de samenwerking en de prestaties. Zodat ieder met meer of hernieuwd plezier zijn werk kan doen!