De Luckyhoeve

Op de Luckyhoeve kun je heerlijk overnachten in ‘Het Koetshuus’, zo genoemd omdat hier vroeger de koets instond waarmee ik met Lucky en Simon op pad ging. Inmiddels is het verbouwd tot B&B en wordt het veel gebruikt door Vrienden op de Fiets. Ook tijdens een trektocht te paard kun je hier heerlijk overnachten en maken we voor je paard een plek vrij in de wei.

Achtergrond

In 1997 is Haflinger Lucky in mijn leven gekomen. Ik reed hem voor Elaine op manege De Waterberg in Arnhem. Lucky was een echte boef en een meester in het ontsnappen uit de wei! We hebben samen heel veel mooie bosritten gemaakt onder het zadel en voor de koets. Na een paar jaar kwam Simon erbij en ging Elaine rijden met het 2-span. Elaine is overleden in 2006 waarna ik de paarden heb geërfd. Sinds de verhuizing naar Vragender in 2007 staan ze heerlijk aan huis in de wei. In 2019 hebben we helaas afscheid genomen van Lucky op de respectabele leeftijd van 30 jaar. Onze boerderij is naar hem vernoemd ‘De Luckyhoeve’.

Inmiddels bestaat de kudde uit Lizzy en Hanni. Naast de paarden wonen op de Luckyhoeve nog Dexter minikoeien, de  honden Basco en Guus, Poes de stalkat en een koppel kippen die zorgen voor een lekker vers eitje!

De Luckyhoeve

Op De Luckyhoeve kun je heerlijk overnachten in Het Koetshuus, zo genoemd omdat hier vroeger de koets instond waarmee ik met Lucky en Simon op pad ging. Inmiddels is het verbouwd tot B&B en wordt het veel gebruikt door Vrienden op de Fiets. Ook tijdens een trektocht te paard kun je hier heerlijk overnachten en maken we voor je paard een plek vrij in de wei.

Het Koetshuis is ook een gezellige plek voor een kop koffie of thee voor en na de coaching of workshop.

Het Koetshuis is ook te huur voor een vergadering of bijeenkomst. Eventueel gecombineerd met een workshop met de paarden. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.