Door wie?

Ik ben Petra Jacobs. Nieuwsgierig en gedreven om te ontdekken wie jij bent en wat jij wilt en ik ben bescheiden want het is jouw reis. Ik help je graag je route te bepalen.

Achtergrond

Geboren en getogen in Amsterdam en in 1990 verhuisd naar Arnhem. Daar ben ik begonnen als assistent P&O bij KEMA, wat aanleiding gaf om de HBO opleiding Personeel & Arbeid te gaan volgen. In 2007 ben ik verhuisd naar de Achterhoek en werk ik als HR adviseur bij een mooi bedrijf in Winterswijk.

In 2014 heb ik de opleiding tot coach met het Paard Als Spiegel bij HorSense afgerond en ben ik gestart met PK-Coaching. In de loop der jaren heb ik diverse aanvullende trainingen gevolgd gericht op o.a. loopbaanvraagstukken, coaching bij stress en team coaching.

Paarden zijn al heel lang een belangrijk onderdeel in mijn leven. Na de verhuizing naar Vragender werd mijn droom werkelijkheid en konden de Haflingers Lucky en Simon bij huis staan. Waar inmiddels Lizzy en Ronja de kudde zijn komen versterken. In 2019 hebben we helaas afscheid genomen van Lucky op de respectabele leeftijd van 30 jaar. Onze boerderij is naar hem vernoemd ‘De Luckyhoeve’.

Inzet netwerk

Het kan zijn dat je nog aanvullende vragen/wensen hebt, waarbij ik je niet direct kan helpen. Dan zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden. Door mijn jarenlange ervaring in HR functies heb ik een groot netwerk in de Achterhoek en omstreken opgebouwd. Ik kan je helpen de juiste keuzes te maken en met de juiste mensen in contact te brengen. Denk daarbij aan bedrijven voor een netwerkgesprek, trainingsbureaus, coaches voor onderliggende levensvragen, verdiepende trainingen, creatieve therapieën en ga zo maar door.

Een sessie met de paarden kan ook een mooie aanvulling zijn op een bestaand coaching- of loopbaantraject. Ik ga met plezier de samenwerking aan met collega’s.

Mogelijkheden

  • Een sessie duurt 1,5 – 2 uur en bestaat uit een combinatie van gesprek, opdrachten en oefeningen met het paard.
  • Na een vrijblijvende intake ontvang je een offerte voor een traject van 3-5 sessies.
  • Voor bedrijven maak ik graag een offerte op maat.
  • Ook (kennismaking) workshops behoren tot de mogelijkheden.

Het logo

Waarom het yin yang teken? Omdat dit staat voor balans! Yin kan niet zonder Yang. Het is altijd in beweging om de balans te zoeken. Daarom ervaar je onbalans als het even niet gaat zoals je wilt. De mens is de jager en het paard de prooi, ze hebben elkaar nodig om te leven en hun aantallen in evenwicht te houden. De jager heeft zelfvertrouwen, moed en kracht – de prooi overziet het geheel en heeft aandacht voor de omgeving. Die combinatie haalt het beste in jezelf naar boven!